Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама мъже обявени за общодържавно издирване, бяха задържани в Кюстендил

Двама души, обявени за общодържавно издирване от ГДНП, са установили и задържали вчера кюстендилски полицаи. Единият е 18-годишен, подсъдим ...Двама души, обявени за общодържавно издирване от ГДНП, са установили и задържали вчера кюстендилски полицаи. Единият е 18-годишен, подсъдим по наказателно дело от общ характер и наложена му мярка задържане, другият е 36-годишен и е с наложена мярка принудително довеждане в качеството му на свидетел по образувно досъдебно производство.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments