Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отмъкнаха златни накити от къща в град Рила

Вчера полицаи от РУ Рила са установили извършителя на кражба на златни накити от къща в града. Кражбата е била заявена на 31 май. При предпр...Вчера полицаи от РУ Рила са установили извършителя на кражба на златни накити от къща в града. Кражбата е била заявена на 31 май. При предприетите действия служителите са установили извършителя/непълнолетно лице/ и са открили и накитите, които са иззети. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, уведомена е прокуратурата.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments