Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Жена, служител на фирма, открадна хиляда литра дизелово гориво, полицията я установи

Снощи в РУ Рила е постъпил сигнал за извършена кражба на дизелово гориво от фирмена база в с. Стоб.  По данни на заявителя за времето от апр...Снощи в РУ Рила е постъпил сигнал за извършена кражба на дизелово гориво от фирмена база в с. Стоб.  По данни на заявителя за времето от април до вчера откраднатото количество е 1000 л. Предприети са действия от служители на РУ Рила, извършителят е установен – 33-годишна жена от селото, която работи за фирмата. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments