Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откриха хероин в спално помещение на затвора в Бобов дол

Вчера в РУ Бобов дол е получен сигнал от служители на затвора, че в спално помещение е открито пакетче с кафяво прахообразно вещество. Дежур...Вчера в РУ Бобов дол е получен сигнал от служители на затвора, че в спално помещение е открито пакетче с кафяво прахообразно вещество. Дежурна полицейска група е установила чрез полеви наркотест, че веществото е хероин. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, свързано с наркотици, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments