Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Започва приемът на документи за участие в класирането на кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 13 юни 2022 г. започва приемът на документи за класиране на кандидат-студентите за учебната 2022/2023 г. в Югозападния университет „Неофи...



На 13 юни 2022 г. започва приемът на документи за класиране на кандидат-студентите за учебната 2022/2023 г. в Югозападния университет „Неофит Рилски“.

За да участват в класирането кандидат-студентите подават следните документи: комплект документи за кандидатстване (по образец); оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование; декларация, че кандидатът към момента не се обучава по специалност, субсидирана от държавата; декларация от лица, загубили студентски права, кандидатстващи на общо основание по същата специалност, по която са се обучавали (декларациите не се попълват от кандидатстващите само за платена форма на обучение и завършващите средно образование през 2022 г.); удостоверения и/или сертификати от олимпиади, национални и регионални състезания, международни и републикански, образователно-научни, художественотворчески и спортни прояви.

За завършилите средно образование в чужбинаудостоверение за признато завършено средно образование, издадено от МОН или от регионалните управления по образование по местоживеене, съдържащо преизчислени по шестобалната система оценки; За специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“ и „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“ кандидатите задължително вписват върху плик-заявлението музикалния инструмент, с който кандидатстват, а за специалност „Спорт“ вида на спорта.

Документите ще се приемат от 13 юни до 5 юли 2022 г. в зала 1102 А, етаж І на Учебен корпус № 1, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в делничните дни и от 09:00 ч. до 15:00 ч. в събота и неделя.

Онлайн приемът на документи ще се осъществява в срок от 13 юни до 1 юли 2022 г. 

Първото класиране на кандидат-студентите за учебната 2022/2023 г. в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще бъде обявено на 8 юли 2022 г.

Подробна информация за Прием 2022 е публикувана на университетския сайт: www.swu.bg.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments