Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията откри и иззе незаконно притежавана пушка от частен имот в село Шишковци

Незаконно притежавана пушка с малокалибрен патрон са открили и иззели вчера кюстендилски полицаи при проведени процесуални действия в частен...Незаконно притежавана пушка с малокалибрен патрон са открили и иззели вчера кюстендилски полицаи при проведени процесуални действия в частен имот в с. Шишковци. Имотът е собственост на 32-годишен мъж, който е известен на полицията с противозаконни деяния. Наскоро е изтърпял ефективна присъда. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments