Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

108 литра алкохол без бандерол откриха и иззеха от възрастен мъж в Дупница

108 литра алкохол без български акцизен бандерол са открили и иззели полицаи от РУ Дупница  от имота на 70-годишен дупничанин. Проверката е ...108 литра алкохол без български акцизен бандерол са открили и иззели полицаи от РУ Дупница  от имота на 70-годишен дупничанин. Проверката е извършена в рамките на проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията против данъчната система. По случая е образувано досъдебна производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments