Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 пожара гасиха огнеборци в Кюстендил и областта

4 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 3 от тях са причинени поради небрежно боравене с открит огън и щети не са допуснати. Др...4 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 3 от тях са причинени поради небрежно боравене с открит огън и щети не са допуснати. Другият пожар е възникнал снощи около 19.30 ч в имот в с. Яхиново – огънят е тръгнал от оставено без надзор недоугасено огнище. Пострадал е 62-годишния собственик, докато опитвал сам да угаси пожара – с изгаряния 2-ра степен е по ръцете, оказана му е помощ от дупнишко здравно заведение. Унищожени са 110 кв.м покривна конструкция, черна, бяла и компютърна техника, дърва за огрев, автомобил, мотоциклет, дограма, паянтови постройки -2, ремарке, мебели. Пожарът е угасен от 3 екипа на РСПБЗН – Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments