Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

9 пожара са гасили през изминалото денонощие екипи на РСПБЗН в областта

9 пожара са гасили през изминалото денонощие екипи на РСПБЗН в областта. Повечето от тях са причинени поради небрежност. При пожара в землищ...9 пожара са гасили през изминалото денонощие екипи на РСПБЗН в областта. Повечето от тях са причинени поради небрежност. При пожара в землището на с. Слокощица са горели сухи треви, противопожарният екип е спасил от огъня 80 дка посеви. Пожарът в землището на с. Ветрен е навлязъл низово в гора и е обхванал 5 дка, противопожарният екип е спасил от опожаряване 70 дка иглолистна гора.  Пожарът в къща в с. Слатино,община Бобошево,  възникнал през изминалата нощ – сигналът е постъпил в 1.35 ч, е унищожил 60 кв. м покривна конструкция, дограма и имущество. Пожарът е погасен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасени са 2 съседни сгради. Причините за възникването му изяснява РУ Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments