Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Поредни нарушители на пътя са спипани през почивните дни

3 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Дупница за управление на нерегистрирано МПС и  за управление с...3 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Дупница за управление на нерегистрирано МПС и  за управление след употреба на алкохол. 25-годишна от Бобошево е била зад волана на л.а. „Нисан“ с 1.23 промила алкохол, 38-годишен от с. Бистрица е управлявал л.а. „Фолксваген“ с 2.15 промила алкохол в издишания въздух, двамата водачи са задържани с полицейска заповед. 51-годишен мъж от с. Ресилово е управлявал нерегистринан мотоциклет. Случаите са докладвани на дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments