Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията иззе голямо количество наркотични вещества от 21-годишен в Бобов дол

Голямо количество наркотични вещества са иззели служители на РУ Бобов дол от 21-годишен местен жител. В рамките на проведена специализирана ...Голямо количество наркотични вещества са иззели служители на РУ Бобов дол от 21-годишен местен жител. В рамките на проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията,  свързани с наркотици, са осъществени процесуално-следствените действия. От младия мъж и жилище, обитавано от него, са иззети над 115 грама канабис, 2 опаковки  амфетамин/56.9 г и 114 грама/, торбичка с MDMA и опаковка хапчета /322 г/. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест , по случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, случаят е докладван на дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments