Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Шофьорът на мотоциклет, който блъсна пешеходци в Кюстендил е бил без необходимата правоспособност

Както по-рано писахме, 4-ма души са пострадали при ПТП, възникнало в Кюстендил на 4 юли. 19-годишен водач на мотоциклет „Сузуки“ е блъснал н...Както по-рано писахме, 4-ма души са пострадали при ПТП, възникнало в Кюстендил на 4 юли. 19-годишен водач на мотоциклет „Сузуки“ е блъснал на пешеходна пътека на кръстовището, образувано от улиците „Овощарска“ и „Цар Освободител“, а после и 2-ма мъже, които са били на тротоара. Всички пострадали са настанени в кюстендилската болница, водачът на мотоциклета е закаран за лечение в столично здравно заведение с множество фрактури. Установено е, че водачът не притежава съответната категория за правоспособност на мотоциклета. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments