Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Повече от 100 килограма марихуана са отрити при опит за контрабанда на МП Калотина

Над 100 килограма марихуана са открити при опит за контрабанда на МП Калотина Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се водят дейс...



Над 100 килограма марихуана са открити при опит за контрабанда на МП Калотина

Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. чл. 242, ал. 2 от НК.

Днес, 08.08.2022 г., на МП Калотина митническите инспектори са спрели за щателна митническа проверка товарна композиция с влекач и полуремарке, управляван от С.Б., турски гражданин. По документи в нея се превозвали метални изделия за Турция.

При проверка с рентген са установени подозрителни плътности в товарното помещение на камиона. Констатирана е извършена манипулация на въжето на ремаркето. При отварянето му са открити 3 кашона с множество пакети, опаковани в прозрачно фолио и облепени с тиксо, съдържащи зелена тревиста маса. При направен полеви наркотест веществото е реагирало положително на марихуана.

Общото количество на предмета на престъплението възлиза на 104 килограма и 530 грама, разпределено в 100 пакета с различна големина.

Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.



Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments