Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Заловиха мъж, направил фалшива заплаха за бобма на телефон 112

Снощи дупнишки полицаи са задържали 34-годишен местен жител за злоумишлено телефонно обаждане – в 22.42 ч. той е подал сигнал/анонимно/ чрез...Снощи дупнишки полицаи са задържали 34-годишен местен жител за злоумишлено телефонно обаждане – в 22.42 ч. той е подал сигнал/анонимно/ чрез телефон 112, че има заложена бомба с детонатори до сградата на РУ Дупница. Предприети са незабавни действия, своевременно е отцепен и обезопасен районът, не са установени опасни предмети. След по-малко от час е установен и задържан подателят на сигнала. Той е известен на полицията с противозаконни деяния, има издадено разпореждане за принудително лечение. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments