Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откриха кутия за цигари, пълна с канабис у 24-годишен в Кюстендил

В края на миналата седмица криминалисти от Кюстендил са открили и иззели от 24-годишен перничанин кутия за цигари с канбис. Проверката е изв...В края на миналата седмица криминалисти от Кюстендил са открили и иззели от 24-годишен перничанин кутия за цигари с канбис. Проверката е извършена на ул. „Цар Симеон“ в града. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест, количеството е 12 грама. Притежателят на наркотичното вещество е задържан с полицейска заповед, образувано е бързо полицейско производство по случая,уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments