Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията спипа непълнолетна с наркотично вещество в Бобов дол

Вчера служители на РУ Бобов дол са задържали непълнолетна за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка на ул.“Васил Коларов“...Вчера служители на РУ Бобов дол са задържали непълнолетна за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка на ул.“Васил Коларов“ в града у младата жена е открита опаковка с метамфетамин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments