Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Създадена е организация в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Кюстендил, за осигуряване на пожарната безопасност преди и по време на изборите за Народно събрание на 02.10.2022 г.

Създадена е организация в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Кюстендил, за осигуряване на пожарната безопас...Създадена е организация в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Кюстендил, за осигуряване на пожарната безопасност преди и по време на изборите за Народно събрание на 02.10.2022 г.
Извършени са  213 тематични проверки,  проверени са всички 280 изборни секции и 11  помещения за съхраняване на бюлетини. При извършените проверки не са констатирани нарушения на правилата и нормите за пожарна безопасност. Служителите на РДПБЗН – Кюстендил са извършили  126 обучения на членове на  РИК и СИК, като са инструктирани по пожарна безопасност 181 участници в комисиите на територията на област Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments