Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Шофьор, управлявал БМВ след употреба на никонит е спипан на ГП Е 79

Бързо досъдебно производство е образувано в РУ Дупница вчера за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Проверката на л.а. Б...Бързо досъдебно производство е образувано в РУ Дупница вчера за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Проверката на л.а. БМВ, управляван от 29-годишен дупничанин, е извършена от пътните полицаи на ГП Е 79, тестът на водача е направен с техническо средство, което е отчело наличие на кокаин. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments