Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е мъж, откраднал мобилен телефон и портфейл в Кюстендил

Вчера кюстендилски полицаи са задържали извършител на кражба на мобилен телефон, портфейл с домументи и дебитни карти и 400 лв. Деянието е з...Вчера кюстендилски полицаи са задържали извършител на кражба на мобилен телефон, портфейл с домументи и дебитни карти и 400 лв. Деянието е заявено в полицията в Кюстендил вчера в 16.00 ч, вещите са откраднати от л.а „Опел“, паркиран на ул. „Ал. Кънчев“ в града.Откраднатите вещи са открити и иззети. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments