Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

68-годишен е задържан в Кюстендил за издаване на фалшиви документи

Вчера кюстендилски криминалисти са осъществили процесуално-следствени действия в условия на неотложност в жилище  и офис в града. Действията...Вчера кюстендилски криминалисти са осъществили процесуално-следствени действия в условия на неотложност в жилище  и офис в града. Действията са предприети  след събрана оперативна информация, че собственикът на имота изготвя и държи  предмети и материали за издаване на неистински или преправяне на истински  документи.  Открити и   иззети са множество документи на граждани на Република Северна Македония, Република Сърбия и Руската федерация, печати на различни чуждестранни дружества,  лаптоп и  компютър, съдържащи лични данни на чуждестранни граждани. 68-годишният собственик на имота е задържан с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, работата продължава под надзора на прокурор от РП – Кюстендил.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments