Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

18-годишен младеж е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи за престъпление, свързано с наркотици

18-годишен младеж е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи за престъпление, свързано с наркотици. При приближаването къ...18-годишен младеж е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи за престъпление, свързано с наркотици. При приближаването към него на криминалистите, младежът изхвърлил до себе си саморъчно свита цигара, съдържанието реагирало при полевия наркотест на канабис. Последвал е обиск в дома му, откъдето е иззета саксия със зелено растение, високо 22 см,канабис . По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments