Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Първа награда за служителят на ОДМВР – Кюстендил, Георги Соколов в Националния конкурс „Пътен полицай на годината“

Призът е от дисциплината Майсторско управление на автомобил, конкурсът се проведе в столицата от 10 до 13 ноември Георги Соколов от ОДМВР ...



Призът е от дисциплината Майсторско управление на автомобил, конкурсът се проведе в столицата от 10 до 13 ноември

Георги Соколов от ОДМВР – Кюстендил, завоюва първото място в дисциплината „Управление на автомобил“. Второто и третото място спечелиха участниците от СДВР – Андрей Йорданов и Мартин Пасков. Наградите в категорията връчи Бойко Рановски - директор на ИА "Държавна автомобилна администрация"
Националният конкурс „Пътен полицай на годината“ се провежда за 28-и път. По регламент право на участие в него имат младши автоконтрольори, като всяка ОДМВР излъчва по един отбор, а дирекцията - домакин има право да сформира два. Тази година в състезанието участваха и сформирани дамски отбори. Участниците се състезаваха в дисциплините: Теоретичен изпит по специализирана подготовка; Оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортно произшествие – теория и практика; Стрелба с пистолет; Майсторско управление на автомобил; Майсторско управление на мотоциклет.
Победителите получиха наградите си на официална церемония в столицата в присъствието на заместник-директора на ГД „Национална полиция“ старши комисар Борислав Муеров, началника на отдел пътна полиция в ГДНП комисар Димитър Мичев, председателя на СБА Емил Панчев, зам.-председателя на БЧК д-р Надежда Тодоровска, директора на ИААА Бойко Рановски, зам.-председателя на ДАБДП Мария Лазарова, както и предходни ръководители на „Пътна полиция“.

Георги Соколов е служител на група „Контрол на движението по главни пътища и автомагистрали“ към сектор „Пътна полиция“ – ОДМВР.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments