Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Купонджии посрещнаха с агресия полицаи в град Рила

В края на миналата седмица служители на РУ Рила са посетили адрес в града след подаден сигнал за силна музика – сигналът е постъпил в 22.10 ...В края на миналата седмица служители на РУ Рила са посетили адрес в града след подаден сигнал за силна музика – сигналът е постъпил в 22.10 ч в събота. 31-годишна жена и 33-годишен мъж посрещнали с агресия служителите на реда, не са се подчинили на полицейското разпореждане и нанесли удари на полицаите и поражения на униформата на единия. Задържани са с полицейска заповед в ареста на РУ Рила. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments