Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

57-годишен мъж пострада в цех за бутилиране на вода, метален диск в поточна линия притисна ръката му

Вчера в Цех за бутилиране на изворна вода в района на местността „Кирилова поляна“ , общ. Рила, е пострадал 57-годишен мъж – дясната му ръка...Вчера в Цех за бутилиране на изворна вода в района на местността „Кирилова поляна“ , общ. Рила, е пострадал 57-годишен мъж – дясната му ръка е била притисната от метален диск в поточната линия. Закаран е за лечение в столична болница.  Дежурна полицейска група на РУ Рила е извършила оглед на място, снети са свидетелски показания. По данни на собственика на цеха пострадалият не е работник в предприятието, а е бил извикан да окаже помощ. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомени са  дежурен прокурор  и Инспекцията по труда.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments