Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

70-годишен мъж е починал, докато е бил на риболов край река Струма

70-годишен мъж е починал, докато е бил на риболов в близост до р. Струма, в землището на Кочериново, вчера. Медицинският екип е констатирал ...70-годишен мъж е починал, докато е бил на риболов в близост до р. Струма, в землището на Кочериново, вчера. Медицинският екип е констатирал смъртта на място, от извършения оглед служителите на РУ Рила не са установили следи от насилие. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е образувано досъдебно производстдво, уведомен е дежурен прокурор.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments