Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Бъдете внимателни, расте броя на домовите кражби

В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявено повреждане на 4 гуми на л.а. „Фиат“, който е бил на паркинг в жк „Развесената върба“ в гра...В края на миналата седмица в РУ Дупница е заявено повреждане на 4 гуми на л.а. „Фиат“, който е бил на паркинг в жк „Развесената върба“ в града. Образувано е досъдебно производство по случая. Кражба на виолончело, меден казан и 20 л ракия от частен имот  в с. Шишковци е заявена в РУ Кюстендил в края на миналата седмица. Проникването в имота е осъществено чрез взлом. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments