Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

21-годишен от Бобов дол е задържан за кражба на мобилен телефон и аудио преър

Вчера служители от РУ Бобов дол са установили и задържали извършител на кражба от жилище в града няколко часа след подаването на сигнала. 21...Вчера служители от РУ Бобов дол са установили и задържали извършител на кражба от жилище в града няколко часа след подаването на сигнала. 21-годишният извършител е откраднал  мобилен телефон и аудио плеър, телефонът е открит и иззет от него. Задържаният е известен на полицията и с други противозаконни деяния, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments