Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Дупнишки полицаи откриха окраднат лек автомобил Порше Кайен в района на село Червен брег

През изминалата нощ полицейски екипи от Дупница са установили в района на с. Червен брег л.а. „Порше Кайен“, откраднат в Пловдив. Сигналът о...През изминалата нощ полицейски екипи от Дупница са установили в района на с. Червен брег л.а. „Порше Кайен“, откраднат в Пловдив. Сигналът от ОДМВР Пловдив е подаден към колегите им от другите дирекции в страната малко след 17.00 ч. вчера. При предприетите специализирани действия служителите установили около 22.00 ч, че издирваният автомобил е навлязъл на територията на ОДМВР – Кюстендил, последвало е преследване, изведени са и допълнителни екипи от полицейски служители и към 1.00 ч автомобилът е установен в землището на с. Червен брег. Водачът е успял да се укрие. Работата по продължава, уведомена е прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments