Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отдраднаха медни намотки от трафопостове

Вчера в РУ Дупница са заявени посегателства срещу 2 трафопоста – от единия трафопост в местността „Попови кошари“ са откраднати медни намотк...Вчера в РУ Дупница са заявени посегателства срещу 2 трафопоста – от единия трафопост в местността „Попови кошари“ са откраднати медни намотки и трансформаторно масло, от другия трафопост  също е откраднато трансформаторно масло, като е използвано и МПС. Втората кражба е недовършена поради намесата на автопатрулни полицаи. В двата обекта е проникнато чрез взлом. Работата по образуваните досъдебни производства продължава, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments