Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

4 пожара са гасили екпи на РСПБЗН в празничните дни – 2 от тях са нанесли щети.

4 пожара са гасили екпи на РСПБЗН  в празничните дни – 2 от тях са нанесли щети. В Дупница са изгорели 2 кв. м покривна конструкция на завед...4 пожара са гасили екпи на РСПБЗН  в празничните дни – 2 от тях са нанесли щети. В Дупница са изгорели 2 кв. м покривна конструкция на заведение за бързо хранене, пожарът е причинен поради неправилно ползване на нагревателни уреди; неправилно ползване на отоплителни уреди е причинило пожар в бунгало в местността Балански рид край Дупница, унищожено е бунгало, техника и мебели. Спасен е 1 т въглища. Няма пострадали хора.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments