Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Обраха апартамент в Кюстендил

Кражба на пари и златни накити от апартамент в Кюстендил е заявена вчера и кражба на алуминиеви платна, метални столове и ел.двигатели са от...Кражба на пари и златни накити от апартамент в Кюстендил е заявена вчера и кражба на алуминиеви платна, метални столове и ел.двигатели са откраднати от новострояща се фирмена сграда, досъдебни производства са  образувани по случаите в РУ Кюстендил. 

При друг инцидент, вчера  е направен опит да бъде запалена ограда   на имот в Дупница чрез запалителна течност. Повредено е полиетиленово пано, за случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments