Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 жени пострадаха след катастрофа на ул. "Самоковско шосе" в Дупница

Снощи при ПТП в Дупница между л.а.“ Рено“ и т.а. „Скания“ на ул. „Самоковско шосе“  са пострадали 2 жени. Лекият автомобил, управляван от 25...Снощи при ПТП в Дупница между л.а.“ Рено“ и т.а. „Скания“ на ул. „Самоковско шосе“  са пострадали 2 жени. Лекият автомобил, управляван от 25-годишна жена, излизайки от бензиностанция, отнема предимство на товарния автомобил и последвал сблъсък. Нанесени са щети на автомобилите, водачката на лекия автомобил и спътничката й/45 г./ са настанени в дупнишка болница с леки наранявания. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments