Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

54-годишен дупничанин открадна лаптоп от електромобил

Вчера дупнишки полицаи са установили извършител на кражба на лаптоп от електромобил, фирмена собственост. Извършителят е 54-годишен дупничан...



Вчера дупнишки полицаи са установили извършител на кражба на лаптоп от електромобил, фирмена собственост. Извършителят е 54-годишен дупничанин. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, уведомена е прокуратурата. 

Вчера служители на РУ Кюстендил са установили и задържали 46-годишен мъж от с. Шипочано. Той е бил обявен за издирване чрез Шенгенската информационна система и спрямо него има изадена европейска заповед за арест.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments