Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

19-годишен от село Шишковци е задържан за крупна кражба пари от офис в Кюстендил

Извършител на голяма сума пари установиха и задържаха кюстендилски криминалисти вчера. Сигналът за извършена кражба на 42 000 лв. от каса на...Извършител на голяма сума пари установиха и задържаха кюстендилски криминалисти вчера. Сигналът за извършена кражба на 42 000 лв. от каса на фирмен офис в Кюстендил е постъпил сутринта, няколко часа по-късно служителите на РУ Кюстиндил при проведени процесуални действия в жилището на 19-годишен служител на фирмата в с. Шишковци е открита откраднатата сума. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments