Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пожара са гасили екипи на РСПБЗН вчера в Кюстендилско

2 пожара са гасили екипи на РСПБЗН вчера. Единят е възникнал в л.а. „Пежо“ в с. Соволяно, причинен е от късо съединение. Унищожени са двигат...2 пожара са гасили екипи на РСПБЗН вчера. Единят е възникнал в л.а. „Пежо“ в с. Соволяно, причинен е от късо съединение. Унищожени са двигателен отсек, предна броня, фарове и 2 гуми, спасена е останалата част от автомобила; другият пожар е възникнал снощи в двора на стопанския двор на с. Крайници в товарен автомобил „Ивеко“/автовоз/, унищожено е 1 МПС и 10 маркуча за хидравлика. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасени са 2 автомобила, сграда и компресор. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Дупница, по случая е образувано досъдебно производство.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments