Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2-ма водачи на МПС, след употреба на алкохол и наркотици са задържани в РУ Бобов дол и РУ Рила

Двама водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол и наркотици, са установени и задържани от служители на РУ Бобов дол и РУ Рила. Боб...Двама водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол и наркотици, са установени и задържани от служители на РУ Бобов дол и РУ Рила. Бобовдолските полицаи са извършили проверката в с. Мламолово вчера на л.а. „Фолксваген“, управляван от 34-годишен местен жител.Тестът на водача е отчел резултат 1.78 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е досъдебно производство по случая.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments