Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията установи трима крадци, отмъкнали кабели за трифазен ток от хале в Кюстендил

Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителите на кражба на кабели за трифазен ток от хале, фирмена собственост, в Кюстендил. Кражба...Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителите на кражба на кабели за трифазен ток от хале, фирмена собственост, в Кюстендил. Кражбата бе заявена в полицията на 27 януари. Тримата извършители са на възраст 17, 19 и 21 г. Служителите установили, че тримата, след като извършили деянието, обработили кабелите и са получили 22 кг мед. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ Кюстендил продължава, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments