Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

45-годишен дупниченин и 13-годишно момче са извършителите на кражба от къща в Дупница на пари и мобилен телефон

45-годишен дупниченин и 13-годишно момче са извършителите на кражба от къща в Дупница на пари и мобилен телефон, кражбата е извършена чрез в...45-годишен дупниченин и 13-годишно момче са извършителите на кражба от къща в Дупница на пари и мобилен телефон, кражбата е извършена чрез взломно проникване и е заявена в РУ Дупница в края на миналата седмица. Пълнолетният извършител на деянието е задържан с полицейска заповед, досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments