Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

6 пожара са гасили огнеборците от Кюстендил - 3 от тях са нанесли щети

6 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН в областта – 3 от тях са нанесли щети. Пожарът в къща в с. Слокощица е причине...6 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН в областта – 3 от тях са нанесли щети. Пожарът в къща в с. Слокощица е причинен поради строителна неизправност, изгорели са шкафове и инструменти, спасена е сградата; пожарът в къща в Кюстендил вчера е причинен поради небрежност, пострадал е 29-годишен мъж, закаран е в столично здравно заведение; пожарът, възникнал снощи в къща в Дупница, е причинен поради строителна неизправност, огънят е унищожил 100 кв. м покривна конструкция, имущество. Пострадали са 3-ма обитатели на къщата – единият е обгазен, другият е с изгаряния по ръцете, третият е с обгоряла ръка и счупена. След потучаването на пожара и извършен и оглед на място от дежурна полицейска група. Спасени са 2 сгради.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments