Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отново дрогирани на пътя! Този път в град Бобошево

Вчера в РУ Дупница е образувано бързо полицейско произвдство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. 23-годишният водач е...Вчера в РУ Дупница е образувано бързо полицейско произвдство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. 23-годишният водач е проверен в гр.Бобошево, тестът е направен с техническ средство, вдачът е отказал да му бъде направено медицинско изследване, водачът е задържан в ареста на РУ Дупница, за случая е уведомен дежурен прокурор. 

Вчера в РУ Дупница е задържан 49-годишен мъж от с. Самораново за нанесен побой и причинена средна телесна повреда на негов познат от с. Бистрица. Пострадалият е настанен в здравно заведение със счупени ребра. По случая е образувано досъдебно произвдство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments