Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта, всички са причинени поради небрежност

7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта, всички са причинени поради небрежност. При почистване на дворно място в с. Слокощица от...7 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта, всички са причинени поради небрежност. При почистване на дворно място в с. Слокощица от запалените клони огънят се разпространил низово в иглолистна гора. Противопожарният екип не е допуснал щети, огънят е обхванал 4500 кв.м площ.Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Кюстендил. Пожарът в овощна градина в с. Нови чифлик също е причинен поради небрежност.Унищожени са 8 дка овощна градина и система за капково напяване, огънят се е развил върху площ от 18000 кв.м, потушен е от екип на РСПБЗН Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments