Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

12 произшествия са обслужили екипи на РСПБЗН - Кюстендил в областта в края на миналата седмица

12 произшествия са обслужили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица. 2 пожара са нанесли щети. Снощи е възникнал пожар в крав...12 произшествия са обслужили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица. 2 пожара са нанесли щети. Снощи е възникнал пожар в кравеферма в с. Крайници, огънят е унищожил 120 кв. м покривна конструкция, 1 тон фураж, 15 крави, 120 бали фураж, бяла, черна и компютърна техника, имущество, моторен трион, 3 стаи за работниците. 3 екипа на РСПБЗН – Дупница са гасили, няма пострадали хора. Спасени са 3 крави, работилница с инструменти,  земеделска техника. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Дупница. През изминалата нощ е възникнал пожар в къща в с. Пиперков чифлик, унищожени са дограма, мебели, техника, опушени са 200 кв. м стени, няма пострадали хора. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Кюстендил, спасена е къщата. РУ Кюстендил изяснява причините за пожара.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments