Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откриха 14 грама канабис в 21-годишен мъж в село Слокощица

Вчера при извършени процесуални действия в жилище, обитавано от 21-годишен мъж, в с. Слокощица криминалисти от РУ Кюстендил са открили и изз...Вчера при извършени процесуални действия в жилище, обитавано от 21-годишен мъж, в с. Слокощица криминалисти от РУ Кюстендил са открили и иззели 14 грама канабис, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Обитателят на жилището е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments