Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Млади дами се биха в жилище в Кюстендил, едната е задържана

Вчера призори в жилище в Кюстендил е възникнал скандал между 2 млади жени, който прераснал в сбиване. Едната е на 25 години, другата – на 32...Вчера призори в жилище в Кюстендил е възникнал скандал между 2 млади жени, който прераснал в сбиване. Едната е на 25 години, другата – на 32 години. 32-годишната е нанесла удари на приятелката си с телефон по главата, като й е причинила фрактура. Пострадалата е потърсила помощ в кюстендилската болница, другата жена е задържана с полицейска заповед. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments