Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

15-годишно момче е задържано от полицията с амфетамини в Кюстендил

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 15-годишно момиче за притежание на наркотично вещество, при извършените процесуални действия от нея ...Вчера кюстендилски полицаи са задържали 15-годишно момиче за притежание на наркотично вещество, при извършените процесуални действия от нея са иззети 14 станиолови сгъвки с амфетамин и опаковка амфетамин, укрита в местността „Гола Велика“. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments