Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха меден казан от къща в Кюстендил

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на меден казан, 20 м. кабел и декодер с антена от къща в града. Проникването е осъществено чрез взломя...Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на меден казан, 20 м. кабел и декодер с антена от къща в града. Проникването е осъществено чрез взломяване на входна врата. По данни на заявителя кражбата е извършена за времето от 19 до 20 април, докато са отсъствали. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments