Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

18-годишен е задържан вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил за извършени кражби на мобилни телефони

18-годишен е задържан вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил за извършени кражби на мобилни телефони. Криминалистите са установ...18-годишен е задържан вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил за извършени кражби на мобилни телефони. Криминалистите са установили, че трима са станали негови жертви – две от кражбите са извършени в Кюстендил, една – в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments