Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха акумулатор и дизелово гориво от трактор в село Кременик

В края на миналата седмица  в РУ Дупница е заявена кражба на акумулатор и 100 л дизелово гориво от трактор, който е бил оставен в нива в зем...В края на миналата седмица  в РУ Дупница е заявена кражба на акумулатор и 100 л дизелово гориво от трактор, който е бил оставен в нива в землището на с. Кременик. По данни на заявителя кражбата е извършена за времето от 20.30 ч на 30 март до 7.30 ч на 31 март. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments