Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил. Пожарът в с. Граница е причинен поради небрежно боравене с открит огън/оставено е без ...2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил. Пожарът в с. Граница е причинен поради небрежно боравене с открит огън/оставено е без надзор  запалено огнище/. Огънят е унищожил имущество и 82 кв. м покривна конструкция. Екипът е спасил от опожаряване сградата. Пожарът в къща в Кюстендил е причинен поради самозапалване в комин, щети не са допуснати.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments