Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията откри наркотици в жилище на жена в село Мурсалево

Досъдебно производство за притежание на наркотично вещество е образувано в края на миналата седмица в РУ Рила. Специализираните действия слу...Досъдебно производство за притежание на наркотично вещество е образувано в края на миналата седмица в РУ Рила. Специализираните действия служителите осъществили в условията на неотложност в имот в с. Мурсалево, обитаван от 50-годишна жена и 34-годишния й син. Открита и иззета е опаковка с марихуана, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. За случая е уведомена прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments